Foto: Leif Bolding

Regional workshop om anvendelse af resultaterne fra den nationale bruger- og benchmarkundersøgelse 2016

Mandag, 24. oktober 2016 - 10:00
Hellerup

På denne workshop sætter vi fokus på, hvad resultaterne fra den nationale bruger- og benchmarksundersøgelse 2016 på bibliotekerne betyder, og hvordan man lokalt i biblioteksvæsenerne kan arbejde videre med dem.

Wilke, der har stået for undersøgelsen, analyserne og rapporteringen, vil deltage på workshoppen og give gode tips til, hvordan man kan gå fra viden til praksis; det vil sige, hvordan man udnytter resultaterne til at give brugerne en endnu bedre oplevelse.

Wilke vil først præsentere resultaterne fra undersøgelsen og vil herefter vise det online-værktøj der er blevet udviklet til undersøgelsen. Værktøjet viser resultaterne for ens egen kommune, for biblioteksfilialerne og giver en mulighed for – nemt og intuitivt – at arbejde videre med resultaterne, så man kan sætte fokus på det, der er relevant. For eksempel: Hvad synes børnefamilierne om et bestemt tilbud? Hvad betyder tidspunktet for besøget for den måde, man oplever biblioteket på? Er der forskel på, hvordan forskellige brugertyper oplever bibliotekerne i vores kommune? Og så videre.

Program for dagen:

• Indledning
  • Præsentation af resultaterne fra undersøgelsen: Hvad viser undersøgelsen alt i alt om biblioteksbrugernes oplevelser i 2016?
  • Præsentation af online-værktøj: Sådan tilgår man sine egne resultater, og sådan arbejder man videre med resultaterne
  • Praktisk øvelse: Sådan bruger du online-værktøjet
  • Oplæg fra Wilke: De 10 bedste råd til processen, når man skal arbejde med brugeroplevelsen
  • Gruppearbejde og plenumdiskussion: Sådan kan I gribe arbejdet med brugeroplevelsen an
  • Opsamling og tak for i dag

Deltagerne bedes medbringe egen bærbær computer.

Tilknytning

Kontaktpersoner i Gentoftes centralbiblioteksområde for den nationale bruger- og benchmarkundersøgelse 2016.

Mandag, 24. oktober 2016 - 10:00 - 13:00

Gentofte Hovedbibliotek
Øregårdssalen
Ahlmanns Allé 6